2012. augusztus 23., csütörtök

Kulcsosztás és egyéb tudnivalók

Mint láthatjátok, sikeresen elkelt minden hely - külön köszönet azoknak, akik segítettek a versenyzők toborzásánál -, így kezdődhet a Vakáció Kihívás!

Először is, néhány szó a kulcsosztásról: holnap, azaz 2012. augusztus 24-én, 20:00-kor ejtjük meg a kulcsok kiosztását. A korábban jelentkezett versenyzőkkel végül abban egyeztünk meg, hogy sorsolással találnak gazdát a kulcsaitok, de ha valakinek van valami ellenvetése, szóljon, és majd a fórumon megbeszéljük, illetve megbeszélitek, hogy is legyen.

A leadási határidő nem változott, november 1-ig, éjfélig lesz időtök megírni a történeteteket. Október vége felé kaptok majd egy ellenőrző levelet, de majdnem teljesen nyugodt alkotási szakaszotok lesz.

Megkérnék mindenkit, aki még nem tette meg, hogy regisztráljon a fórumon, mivel az alkotási szakasz közben is lesz egy kis feladatotok, amihez szükséges lenne a fórumhozzáférés (csak a csapatotok fórumára "kötelező" regisztrálni, de ha gondoljátok, a közös fórumra is megtehetitek). Részleteket majd a kulcsosztás után itt, az oldalon találhattok.

Végezetül a versenyzők nevei:

Anne Gilbert
B_Blaire
Deszy
Diana99
Hamiltonfan
nur_Heni
Remie
Saszta
Scale
Theodora S. Carter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése